Saturday

Would You Trade Anything for This?

Perkara pertama yang aku nak tengok balik dari kerja
muka Ayesha
Sejuk jer, hilang penat
tapi......
sekarang ni dah pandai pe'el...bila aku marah2 buat2 tak dengar
siap dicubitnyer aku...
mula tu marah aku datang tahap tak ingat...tapi sabar...
dah puas sana sini, kacau org, baru la tido...itu pun kat kul 11 malam dah...
silap2 aku yg tetido dulu....
bila tgk muka anak nyenyak je tido,
aku terpikir..
Would You Trade Anything for This??
DEFINATELY NOT
tenang jer hati tgk muka anak...


Ingat mula2 pindah and keje sini dulu, ayesha selalu demam..tapi umi dia yg konon2 dedicated to work and company boleh pegi keje lagi...konon risau org tak cukup, ore camner...tapi anak sendiri siap boleh bagi org jage..but that is history now..sorry, no more dedicated membabi buta..not worth it!!..takde pekdahnyer....so from now on, kalau ayesha tak sihat..lantak la org cukup ke tak, pit nak terbalik ker..I'm off.!!

3 comments:

me suya said...

ololo..shomel...
xpayah nk pulun kerja sgt..
ur baby is more important la mama.. hehehe
company tu ramai lagi org expert..kahkahkah expert la sgt

hideo13 said...

btol3..don't worry kak rina.sy n mie ada...he3

edrina79 said...

hehehe...tu la suya, xper Qib dgn Mie ader...confirm pit selamat hehehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...