Monday

Pengenalan

Assalamualaikum & Salam Sejahtera..
Blog ini asalnye dibina khas utk abah ayesha, supaya tak ter'miss' anak membesar (al-maklum mase tu duk jauh2, jumpe anak pun sebulan sekali)...

Tapi skarang blog ini digunakan utk tujuan yg lain plak (tapi secret ler)..sbg pengenalan ~~~ aku mempunyai seorang anak pompuan yg sungguh comel, bijak, nakal & sihat seperti uminye hehehe......working as a mine geologist at one of the most biggest gold mine in Malaysia (hari2 tgk emas woooo...kalau la aku yg punye hehehehe)...My husband is a field person at Penjom Gold Mine (the biggest gold mine producer in Malaysia, tinggi skit dari lombong tempat aku keje..x lama lagi boleh take over la  ).....as this is my 1st entry..nothing much to write and say....i upload my precious NUR ZALIKHA AYESHA BT ZAIDI lovely photos to rasmikan this blog .......


Bile saye bosan-bosan, saye .....

video
video
video
video
video
video

Keje2 saye kat umah






Mainan baru saye





video

Jalan2 dgn umi



Tuesday

rinduuuunyee kat ayesha

umi rindu giler kat adik...duk wat keje skit2 tgk gambo adik..x sabo nak balik besok jumpe adik..kat bwh ni umi beli utk adik, lawo x?

Guling-guling Siri 2

video
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...